top of page

Poslechněte si nás na livestreamu a vyhrajte si nás!




Pokud o nás, jako o kapele uvažujete, pak vás určitě bude zajímat, jak nám to hraje. Úplně naživo nám to ještě pandemie nedovolí, a tak jsme pro vás připravili livestream, ve kterém vás čeká kus zábavy, soutěž a pochopitelně kousek našeho playlistu live.


Zábavu a plalist si necháváme trošku jako překvápko, ale soutěž o kapelu na svatbu, ples nebo jinou párty vám lehce poodhalíme. Je to totiž super snadné.


Stačí se dívat na náš stream, v rámci kterého položíme jednu tipovací otázku. Na tuto odpovíte do komentáře na facebooku a je to. Na konci streamu potom vylosujeme jednoho vítěze, který si může vymyslet takřka jakýkoliv večírek a my přijedeme a rozbalíme to naplno.


Vyhrajete plnohodnotný večírek od nás: Takže čtyři hodiny produkce kapely a k tomu nekonečná after party s moderovanou diskotékou.


U svatby nebo narozeninové párty to pochopitelně přijde extra vhod, ale i kdyby jste se náhodou neženili, tak udělat si jen tak večírek, buď v době pokovidové, je prostě super. Na výhru mimochodem nebude mít vliv, jestli si tipnete správně nebo ne (i když bonus za správnou odpověď bude!).







V minulém týdnu jsme také absolvovali lehký test livestreamu






227 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page