top of page

Jak to vidí kapela: Kdy se má na svatbě začít hrát

Aktualizováno: 19. 1. 2022

Nebudou se nudit? Budou mít čas si odpočinout? Takové a další otázky v souvislosti se začátkem kapely řeší takřka každý, kdo se pouští do přípravy svatby. V tomhle článku najdete náš pohled na věc.


11:00 OBŘAD

Když dostaneme otázky na to kdy začít hrát na svatbě, tak obvykle začneme nahlas počítat. "Obřad máte v jedenáct, než se vyfotíte a dostanete se ke stolu je půl jedné. V jednu začne oběd, který, když to dobře půjde skončí dezertem ve dvě, respektive o půl třetí (vždycky se to zdrží :)).


Nyní je čas na kávu a první vydechnutí dne D. A věřte, že na něj všichni už trošku čekají.



14:30 ČAS NA KÁVU

Hosté vstávali brzo ráno a teď je konečně ta chvíle, kdy nikdo nic nemusí. Dejte jim na tu kávičku klidně hodinu. Kolem čtvrté je tedy první příležitost aby se něco dalšího dělo.


16:00 FOTOKOUTEK

Můžete spustit fotokoutek, můžete se podívat na dary. Zkrátka necháte hosty už zase trošku "organizovaně" rozprchnout od stolů. Kolem páté - a tady se dostáváme k tomu, o čem je tento článek, je ideální aby kapela byla komplet nachystaná a začala se z reproduktorů linout nějaká podkresová hudba.


17:00 NĚCO SE BUDE DÍT

Tím dáte všem znamení, že už brzo to vypukne. Na téhle atmosféře úplně bezstarostně uteče všem pohodová hodinka, která všechny naladí na produkci kapely. Pokud budete nervózní, že už se budou hosté nudit, můžete o půl šesté rozkrojit dort nebo hodit kyticí. No a to by nám tak mohlo hezky vyjí, že kolem šesté bude první novomanželský tanec. Co myslíte?


18:00 PRVNÍ NOVOMANŽELSKÝ TANEC


Je to pochopitelně jen na vás. V tomto článku s vámi sdílíme jen postřehy, které vidíme "z druhé strany". Zásadní dle nás je myslet trošku i na odpočinek hostů.



Řadit za sebe program bez času na "vydechnutí" může působit zbytečně stresově pro všechny.



244 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page